Alla inlägg den 7 maj 2009

Av Mary - 7 maj 2009 21:42


fick jag av flera rådet att skaffa en sån där sida där man kan identifiera vilka ens besökare är. Till slut gjorde jag det även om jag inte direkt orkar engagera mig i kalaset. Jag tänkte att om jag råkar ut för något sådant igen så kan jag kolla upp personen då eller något. Jag vet bara inte riktigt hur det ska gå till, att kunna kolla upp vem det är som besöker ens sida för det är ju bara massa siffror och konstigheter.


Det som är lite roligt är att man kan kolla statestiken lite bättre med den där funktionen. Jag kan se hur många unika besökare, hur många återkommande och hur länge de varat på sidan. Jag kan också se från vilka länder mina besökare är från och kan ni tänka er, jag har besökare från hela världen på min andra halvt döda blogg. Eller tja... hela världen är kanske lite att ta i men besökare från fem världsdelar har jag i alla fall, inte illa va?


Det mest slående är att jag sedan den 3 april har haft över 1200 besök på min sida trots att jag bara har skrivit tre inlägg sedan dess. Jag förstår inte hur folk hittar in på en sida som uppenbarligen inte är i bruk längre, men lite smickrad måste jag erkänna att jag är.


Det känns ju extra trist att jag inte kan använda min gamla blogg längre med tanke på att jag där faktiskt hade läsare. Visst jag har lite läsare här också, men inte i närheten av de antal jag hade på min förra blogg. Vem vet, förr eller senare kanske jag återgår till mitt riktiga blogghem igen, lagom tills mina gamla läsare har gett upp hoppet om min återkomst.


För nu är det dock här jag håller hus. Read it and weep you lucky ones!

Av Mary - 7 maj 2009 21:40

Jag försökte Aylala, verkligen försökte skriva ett inlägg om drömtolkning, men det gååår bara inte. Inte idag. Jag är inte skrivsugen alls och då blir det bara en tråkig upprapning av text. I morgon kankse... men bara kanske, jag lovar ingenting!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Vad tycker du om omröstningar som dessa på denna blogg?
 Tråkiga
 Astråkiga
 Så tråkiga att man bara dör!
 Mjaa okej lite roliga är de kanske
 Roliga
 Så roliga att jag håller på att döööö!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards