Alla inlägg den 9 maj 2009

Av Mary - 9 maj 2009 10:36

Jag har ju försökt att hålla avståndet till de flesta J'n en längre tid nu men vissa tycks aldrig ge sig.


Mail: Hej! Kvar på msn? :-) 04:24 i morse... Han har visserligen tonat ned sin ton sedan sist då jag svarade att jag ännu en gång blockat och plockat bort honom från msn. Efter snart tre år skulle man ju kunna tro att han borde ha gett upp hoppet, men inte denna J inte.


Det här är mannen som har alla yttre attribut, han är snygg som få, väldigt trevlig, charmig och social. Han är intelligent, har bra jobb, bor i en fin lägenhet i ett trevligt område. Han uppfyller mer än väl alla de yttre önskningar man någonsin kan önska sig, men fan, I don't like him.


Egentligen så har han nog inte alla yttre attribut, eller åtminstone inte de inre. Jag känner inte honom jätteväl men jag uppfattar inte honom som den mest omtänksamma personen. Han tycker om sig själv och det är ju bra, men om han är den enda  han verkligen tycker om så blir det ju lite fel.


Jag gillar inte alls hans sätt att bemöta mig, eller snarare så gillar jag inte hans sätt att bemöta mig när jag inte "jagar" honom. Han är förmodligen van att tjejer står på kö för att få hans uppmärksamhet och det har jag aldrig gjort. Det verkar inte som om han vet hur han ska möta mig när jag inte visar det översvallande intresset för honom. Nej, han är knappast övertygande i sitt sätt och han får knappast mig att falla för honom.


Vad jag inte fattar är varför han fortsätter att komma tillbaka om och om igen. Jag har varit väldigt ärlig mot honom, rakt av brutalt ärlig. De flesta skulle ju backa efter en sådan ärlighet men nej nej. Tycker han om att bli dissad om och om igen eller vad? Är det jakten på den omöjliga som lockar honom, vill han överbevisa mig att han minsann visst skulle kunna få mig vart han vill?


Jag vet inte och det spelar inte så stor roll, jag fortsätter att ignorera honom.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Vad tycker du om omröstningar som dessa på denna blogg?
 Tråkiga
 Astråkiga
 Så tråkiga att man bara dör!
 Mjaa okej lite roliga är de kanske
 Roliga
 Så roliga att jag håller på att döööö!

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards